lauantai 14. syyskuuta 2013

Kotitoripäivät meillä

Siis nyt täytyy heti laittaa tännekin tiedoksi, että tänään olen viettänyt UPEAN päivän UPEIDEN ihmisten kanssa!!

Järjestin siis jälleen Kotitoripäivät meillä kotona ja ei olisi voinut olla hienompaa! Ihani myyjiä, ihania tuotteita, ihania vieraita, ja mikä sää!!!

Taas meinasi paniikki iskeä jo eilen illalla.....Keittiöremontti aika pahasti kesken ja kaikki ikkunat täynnä sormenjälkiä, nurmikko ajamatta ja joka paikka täynnä vaateläjiä ja roskakasoja....ja kaiken kukkuraksi mies katsomassa matsia ja illanvietossa. Yöllä hinkkasin ikkunoita ja aamulla sitten heräsin aikaisin raahaamaan noita kaiken maailman läjiä vaatekomeroihin jemmaan. Mieheni heräsi kärppänä ajoissa leikkaamaan nurmikkoa ja rakasrakasrakas Manni ilmestyi oven taakse jo klo. 11 jälkeen!!!! (tapahtuma alkoi klo.13.00)En voi käsittää sitä ihmistä! Hän alkoi vääntää tarjottavia, kun minä panikoin pihalla myytävieni kanssa, sitten hän siinä keitteli kahvit, ruokki lapset ja siivoili.....Sitten kun vieraat oli saaneet kahvinsa, Manni siirtyi pihalle siivoamaan kukkapenkkejäni.....Huh! En olisi vaan selvinnyt tästä päivästä ilman tuota ihmenaista!

Ja itse tilaisuus meni erittäin hienosti! Tuli paljon näitä uusia naapureita, vanhoja rakkaita ystäviä ja ihka uusia tuttavuuksia ja tulipa lasten päiväkodistakin ihmisiä! Kaikki tuntuivat viihtyvän ja minä sain kerrankin nauttia olostani, kun siis yksi ihme pyöri keittiössä!!!! Kiitos Manni vielä kerran!

En ottanut tietenkään yhtään kuvaa, mutta voitte käydä katselemassa tunnelmia näistä ihanista blogeista:
casamimi  ja hunajaajamaitoa  He ovat aika kivasti tiivistäneet muutamaan kuvaan tämän päivän tunnelman.

Suosittelen muillekin tällaisia tapahtumia!

2 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Hei vähänkään hieno piha teille rakentunut! Kävin siis noista toisista blogeista urkkimassa. Ja varmasti oli mukavat toripäivätkin! Joskus vielä tulen mukaan vähintään vieraaksi! :)

noora kirjoitti...

Juu kyllä tykkään todella paljon tuosta takapihasta! Joku on tehnyt tosi kovasti töitä sen eteen! Ja keittiökin on jo melkein valmis!! Tulkaa taas käymään, kun satutte näille nurkille!