keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Maailman huonoin imuri ja paras ripsari!

Haluan jakaa pari hyvää ja pari sellaista juttua, joita kannattaa vältellä:) Joskus itse toivoisi, että joku olisi ennalta varoittanut välttelemään jotain tuotetta ja sitten epähuomiossa sijoittaa rahansa täyteen moskaan.

Joku aika sitten vasta tutustuin Oriflameen, kun yksi tuttava tuli niitä esittelemään kotitoripäiville. Yllätyin siitä miten edullisisa tuotteet ovat ja osa aika hyviäkin. Löysin heidän tuotteistaan kaksi ehdotonta suosikkiani, jotka nyt esittelen teille! Tuo ripsiväri on ihan älyttömän hyvä! Taivuttaa ja erottelee ripset ihan niinkuin taikaiskusta. Hinta vissiin 2,50€ tai jotain ihan mitätöntä. Sit samaa hintaluokkaa tuo huippudödö, minttu-vadelma. SUOSITTELEN!


Ja sitten. Kyllä harmittaa ja hävettää! Marmatin miehelleni imurikaupoilla, että "aina pitää vatvoa ja miettiä ja vertailla"....ja sit menin ja ostin tän pussittoman AEG:n. Mikä murheenkryyni! Halvin oli. Ja varmasti huonoin. Muka vertailin niitä imutehoja ja jotain, ni kuulkaa imee 5 minuuttia ja sit pitää puhdistaa suodatin. Ihan turha peli. Meidän entisen imurin kanssa meni hermo, kun siinä oli moneen kertaan teipattu katkennut letku ja ei imenyt tarpeeksi. Siltä lähti matot mukana. No, ei ole sitä huolta tämän läjän kanssa. Älkää siis ostako tätä vekotinta!


Ja sitten aina olen vaahdonnut Tigerin mahtavien halpojen ja hyvien tuotteiden kanssa. Nyt sitten ostin tuota masking teippiä sieltä. Ihan hauskoja värejä heillä siellä. Teippi on vaan siitä jännää, että kun sitä ottaa tuosta rullasta, lähtee kerralla 3 kerrosta teippiä ja sit se ei kuitenkaan pysy kiinni paperissa, että pitää liimata teipin päät kiinni paperiin!!! Ai että. Ihan menee hermo tollasen sonnan kanssa. Ei köyhän kannata halpaa ostaa jne.....


1 kommentti:

Mersia kirjoitti...

Juu ei kannata köyhän ostaa halpaa :)