lauantai 27. joulukuuta 2008

askartelu-paskartelupäivä

Tänään innostuin sit korttihommeleista, kun mies lähti poikien perinteiseen "poikienvälipäiväharrasteryyppypäivään". Normaalisti olen itsekin mukana mekastamassa, mut nyt sattuneesta syystä sellainen ei ole mulle sopivaa ajanvietettä..... Tuo yllä oleva kortti on omasta mielestäni tosi hauska, mut mua ärsyttää noi väärät arviot, et kuinka monta kirjainta tiettyyn tilaan mahtuu!! Sit tulee tollasia ällöläjiä!

TYkkäsin niin paljon siitä Heidin kortista, et tein toisen lähes samanlaisen ja luulenpa, et niitä tulee valmistumaan vielä useita!
Vähän harjoittelen jo kevättä varten.


No, johan tuli kirkas kuva....Paperi on aivan hellyttävä, mut toteutus jäi vähän rammaksi.....



Tässä testissä uudet leimasimet Magnolialta. Ajattelin, et sit ku vastaanottaja on selvillä, ni tohon tiiliseinään vois kiinnittää "julisteen", jossa on nimi ja ikä. Saa nähdä.




4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hmm... tämähän kuulosdtaa ihan siltä että joku olisi pieniin päin? ;)

noora kirjoitti...

Juu. Siltähän se kuulostaa=) Ja siltä myös tuntuu....On nimittäin sellainen vilske menossa tuolla masussa, et kai siellä todella joku asuu!

Unknown kirjoitti...

No mutta onneksi olkoon!-Ei ollut tuo tieto ainakaan täällä suunnassa aiemmin tiedossa.
Ihania kortteja taas tässä viimesimmässä postauksessa-kiva idea, täytyy kokeilla itekki, kunkerta inspiroit taas :)Myyjäisiä ajattelin itsekkin kokeilla tänä keväänä, kun noita kortteja ja koruja yms muuta pientä syntyy koko ajan. En vaan ymmärrä mistä te ne tiedot noista saatte, koska mä en tiedä yksiäkään myyjäisiä minne mennä.

noora kirjoitti...

Myyjäisiä on todella vaikea löytää. Itse olen aikaisemmin myynyt tuotoksiani vaihtelevalla menestyksellä kirpparilla, mut se ei todellakaan ole oikea paikka siihen tarkoitukseen.
Perustettiin mun kaverin kanssa askartelu- ja käsityökerho meidän firmalaisille ja yhtiön tiloissa sitten pidetään noita myyjäisiä ja todellakin noi joulumyyjäiset oli oikea hitti! Ollaan töissä suhteellisen isossa yhtiössa, joten porukkaa kävi todella paljon!
Toissa jouluna sain jotain ihme kautta tietää, että Hyrylässä pidetään koululla joulumyyjäiset ja pöytävuokra oli vain 4€, joten innokkaana mentiin sinne koko suvun voimin, mut tosi huonosti kävi kauppa! Mehän voitais kerätä kasaan innokkaita bloggareita ja pitää omat myyjäiset jossain....=)