lauantai 27. joulukuuta 2008

blogilaskuri

Latasin joku aika sitten ton uuden live traffic- laskurin ja aika jännittävä sitä on seurata, että mistä päin ja mitä kautta on ihmisiä tullut lukemaan blogiani. Poistin samalla toisen laskurin, koska huomasin, et se rekisteröi kaikki omatkin käyntini blogissa ja haluan saada todenmukaisen kuvan, et kuinka monta immeistä tätä juttua seuraa.
Siis tuo alempi laskuri, jossa näkyy maat, mistä lukijoita on käynyt, on suurinpiirtein ajantasalla, vaikkakin olen laittanut sen aika paljon myöhemmin, kuin mitä tämä blogi on ollut olemassa. Toisaalta, tuskin siinä alussa kukaan kävikään kurkkimassa, kun eihän blogin olemassaoloa edes kukaan tiennyt. Nyt kun käyn itse lukemassa muiden juttuja, jätän jäljen siihen blogiin ja sitä kautta on tullut lukijoita.
Kyllä täytyy sanoa, et tämä blogin pitäminen vei heti mennessään, vaikkakin nykyään päivityksiä tulee tehtyä harvemmin, mut sitäkin useammin käyn oman blogini listan kautta katselemassa muiden tekeleitä. Mielenkiintoisia blogeja löytyy kyllä lisää melkein päivittäin. Kunpa vaan olis aikaa aktiivisesti seurata kaikkien upeita töitä!

Ei kommentteja: