torstai 11. joulukuuta 2008

vielä yksi tilaus toimitettu

Luulin jo, että kaikki tilaukset on jo hoidettu, mutta vielä yksi työkaveri tilasi 20 tällaista korttia. Halusi nimenomaan mustalla pohjalla ja kultajauheella. Mä kyllä kans itse tykkään tosta kortista juuri sen yksinkertaisuuden takia. Ei ole liikaa krumeluuria.
Tänään sain omatkin kortit kuoreen. Niitä kortteja löytyi yli 20 vielä kotoa. Kaikki vähän erilaisia. Kaikista eristä yli jääneitä ja sit jouduin vielä askartelemaan 7 korttia. Mut nyt se on tehty. Huomenna ennen Prahaan lähtöä käyn töihin heittämässä pienen nipun kortteja ja ensi viikolla teen pakettikortteja jonkun verran, mut muuten voi alkaa jo suunnitella omaa joulunlaittoa.
Eli siis viikonloppu olis tarkoitus viettää Prahassa salibandyn MM- kisoissa ja huutaa SUOMI VOITTOON!! Maanantaina takaisin sitten työn pariin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa matkaa Prahaan! Siellä on varmasti ihanaa joulutunnelmaa...

Unknown kirjoitti...

Nyt muistaessani jätän tänne tämmmöisen merkin käynnistäni :)
Sulla on huikeita kortteja täällä, sait taas innostettua muakin tuohon Vintageen ja muutenkin ihan erinäköseen korttien tekoon, kun mitä oon nyt pitkän aikaa tehnyt. On se vaan aluksi hankalaa alkaa tehdä ihan totaalisen eri tyylisiä juttuja kun mihin on tottunut...-Vaikka kuin olisi intoa :D

noora kirjoitti...

Kiva kuulla, et säkin innostuit niistä jutuista. Mullekin se oli ihan uusi aluevaltaus. Suosittelen kyllä noita korttikursseja, vaikka tuntuu, et mitä siellä nyt vois oppia, ni saa ainakin ihan uusia ideoita ja näkökulmia askarteluun!
Ja juu Prahassa oli hieno keskieuroopalaistunnelma. Siellä on aina ihanaa pällistellä joulunalushässäkkää!
Ja muutenkin matkahan oli menestys! SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI!!!!