keskiviikko 13. tammikuuta 2010

hempeä linja jatkuu onnittelukorteissa

Nyt on oikein sarjana tehty vaaleanpunaisia kortteja, kun nyt sattui kaikki tarvikkeet olemaan esillä. Hyvin on huvennut vaaleanpunaiset paperit ja se on hyvä!
Mulla oli tarkoitus käytellä niitä leimasimia nyt tässä kuussa. 20 erilaista ja vasta sitten saisin tehdä uusia ostoksia askartelun saralla.....Pääsin yhdeksään ja olen käynyt jo varmaan kolme kertaa eri askarteluliikkeissä.....Huomaan, et tykkään tehdä paljon enemmän kortteja ilman leimakuvaa. Näissä kuvissa olen käyttänyt uusinta ostostani, crackle accentsia. Ihan kiva, mut ei oikein toiminut noissa mun jutuissa. Liian isoja pintoja ja liian ohutta paperia, eli meni aika pitkälti ruttuun. Joistain kuvista sai ihan liuskoina repiä kuivuneen aineen pois. Eli pienet yksityiskohdat varmaan toimii paremmin.
Noissa tageissa se vielä meni ihan jees, koska ne oli paksua kartonkia, tosin nekin meni kuperaksi, mutta tuollaiset paperit tosiaan ei tykänneet aineesta. Toisaalta, niistä tuli sitten entistä vanhemman näköisiä, kun niistä otti vielä sen aineen pois tuosta pinnasta. Paperi kärsi sen verran, et näyttää itse asiassa ihan kivalta.








Ei kommentteja: