lauantai 9. tammikuuta 2010

Kankaissa löytyy.......................

Olen tässä vähän ommellut.....Viime yönä silitin ja leikkasin kankaita kahteen saakka yöllä, kun halusin, et läjä on sit pojan päikkäreiden aikaan valmis ommeltavaksi. Tälleen illalla ja yöllä ei viitsi ompelukonetta huudattaa.
Tuli pakottava tarve alkaa tosissaan pienentää kangasläjää, koska nyt niitä vasta alkaakin tulla joka suunnalta ilmaiseksi ja melkein ilmaiseksi.... Yksi työkaverini oli löytänyt alla olevan läjän upeita kankaita kirpparilta ja ajatellut ihan oikein, et varmasti haluaisin tehdä laukkuja niistä. Hän toi ne tänään. Tämän ja monta muuta upeaa kangasta oli mummon sisko dyykannut jostain....Mummo oli tosi onnellinen sisson löydöstä ja vielä siitä tosiasiasta, et menee oikeesti käyttöön!
Vielä on tulossa kasa Marimekkoa isältä ja hänen vaimoltaan, koska muuttaavat ja eivät halua viedä mitään heille tarpeetonta uuteen kotiin. Lisäksi yksi ompeluhullu kaveri oli tehnyt inventaarion ompelunurkassaan ja laittanut kuulemma mulle joitan kassikankaita sivuun.
Voi kun vuorokaudessa olis enemmän ompelutunteja! Nyt olis niin hyvää aikaa ommella, mutku ei voi. No, alan tehdä ystävänpäiväkortteja!!

Ei kommentteja: