keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Ja eiku vuan ystävänpäivää!!

Nyt kaivoin leimasimetkin esille ja tällaisia syntyi eilen illalla ja tänä aamuna. Tuo kukkaleimasin on kyllä monikäyttöinen. Sillä olen tehnyt onnittelu-,äitienpäivä- ja nyt ystävänpäiväkortitkin=) Ja tää mun tekstihommeli on yhä ihan hakusessa. En yhtään ymmärrä, miten tää palkki kulkee, mut ehkä annan tälle päivitykselle vielä yhden mahdollisuuden, ennen kuin palaan vanhaan, tuttuun ja turvalliseen......   

Ja tämä ihastuttava sammakko pääsi nyt ekaa kertaa korttiin asti! Kortti on kovin kansainvälinen: Taustapaperi on Intiasta syntymäpäivälahja Ninalta, leimasin on Bostonista ja nuo liimattavat timantit on Torontosta. Teksti on ihan Suomesta; suoraan omalla koneella printtailtu!

3 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Huomenta Noora! Kiitos kivasta kommentistasi:)) Kyselit tekstileimasimesta...valitetavasti en muista setin nimeä, mutta wintertime-leima on ollut talviaiheisessa setissä jossa on mm. lumiukko ja lumihiutale-leimoja samassa.Olen sen ostanut jo pari vuotta sittn Tampereen Papruksesta. Aivan hirmu ihanat ystävänpäivä-kortit olet tehnyt.Mukavaa alkanutta päivää:))

Salma kirjoitti...

Onpas ihanat sammakkokortit, saa saajan varmasti hyvälle mielelle.

anna kirjoitti...

mäkin tykkään sammakkokorteista. kerrassaan ihastuttavia. ja noissa ylläolevissa korteissa on söpöt teksti-nauhat. namuja.