lauantai 19. toukokuuta 2012

Blogit, joihin olen koukussa

Jos minulla on joskus tositosi vähän aikaa ja huvittaa kuitenkin kurkistella blogeja.....pitäisi valita vain 2 blogia, joissa käydä vierailulla. Mitkähän ne olisi? Vaikea valita vain kaksi, kun maailma on pullollaan toinen toistaan inspiroivempia ja ihanempia blogeja. Mutta jos on ihan pakko rajat vain kahteen, ne olisivat ehdottomasti seuraavat:

VMSomⒶ KOPPA Tämän blogin emäntä, Virpi, on kertakaikkisen tuottelias ja idearikas ihminen! Joka päivä hän on keksinyt jonkun uuden idean. Ihan uskomaton virkkaus-virtuoosi.

SannaS Sanna on korttiaskartelija, joka kokeilee rohkeasti ja taidolla monenlaisia tekniikoita. Hänellä on upea tyyli, joka ei ole jumittunut mihinkään tiettyyn raamiin. Ihania luomuksia! Tämä blogi on pakko käydä katsastamassa päivittäin!

Laittakaapa muutkin 2 lempiblogianne jalustalle. Olisi mielenkiintoista tietää muidenkin pakkomielteistä:)

Ja sitten päivän piristeeksi ihana puu, jonka nimeä en tiedä, mutta melekosen komiat on nuo kukat. Täällä näyttää, niinkuin olisi Japanissa kirsikkapuiden kukinta-aikaan. Voisiko tuo muuten ehkä ollakin kirsikkapuu? Mutta kun niitä on niin paljon täällä? No, ehkä se on se tai joku muu.....

Ei kommentteja: