keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Lehtiostoksia ja kylkiäisiä

Helsingborgin juna-asemalla on pressbyrå, jossa on tämän kaupungin kattavin lehtikattaus. Kävin vaan yksi päivä huvikseen katselemassa, olisiko jotain askarteluaiheista tarjolla, ni kylläpä oli! Nämä kolme lähti mukaan. Tuo yksi on siis saksalainen laukkulehti, mutta kaksi muuta on paperiaskartelulehtiä. En ole pitkääään aikaan ostanut kyseisiä julkaisuja. Joskus Ameriikan mantereelta niitä tuli kannettua monta matkalaukullista....Nyt ilokseni kuitenkin totesin, että hinta ei enää tunnu niin suolaiselta, kun mukana tuli ilmaisia kylkiäisiä! Cardmaking&papercraft tarjosi ihanan 6x6 vihkosen Pinkpaisleen papruja ja ihania pahvikoristeita ja Papercraftin mukana tuli vissiin 5 rullaa kauniita masking teippejä! Ne vaan nyt oli jossain jemmassa, että niitä ei kuvassa nähdä, mut on ne tallessa! Sit sai vielä pienen lehtisen, jossa leimausideoita tehty korteiksi. Olen taas ihan innoissani, mutta mulla on nyt hommia niin paljon tuon meidän yrityksen asioiden hoitamisessa, että ei pahemmin ehdi harrastaa paperin silppuamista!


Sitten ostin lähikaupasta 101 Idéer, jota olen vasta vähän selaillut.


Het bongasin sieltä ihania juttusia, mitä on tehty prässätyistä kasveista! Mii Laik! Mä olen innokas kasvien kuivaaja ja kaikenlaista niistä on tehtykin, mutta suurin osa ideoista jäänyt muhimisasteelle....



3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko laukkulehti hyvä? Onko jotain uudennäköisiä ideoita?

Anonyymi kirjoitti...

t. Nina

noora kirjoitti...

No eipä mitään maata mullistavaa ainakaan nopealla selailulla. Pitää joku kerta vaikka autossa perehtyä tarkemmin. Autossa istuminen on ainut hetki, kun voi tollaiseen harrastukseen, kuin lukemiseen olla aikaa.