lauantai 26. toukokuuta 2012

Pingstkyrkans Second Hand Helsingborg

Olen suunnitellut jo jonkun aikaa tekeväni tänne jutun näistä ihkuista kirppareista. Tässä nyt ensimmäisenä esittelen Pigstkyrkans Second Handin. Söderissä ihan toria vastapäätä on pienempi liike, josta nämä kuvat olen napsinut ja Väla Söderissä iso halli, jossa myös paljon huonekaluja yms. Heillä on omat nettisivut, josta voi katsoa tarkemmat osoitteet, jos kuka niitä joskus kaipailee.
Tuo pieni tossa aika ytimessä on auki muistaakseni  ti-la, kun taas se iso on auki ma ja la ainoastaan. Ja siellä isossa ainakin lauantaina pitää olla just klo 10, kun se aukee, muuten kaikki muut kerkee eka....Tosi suosittu paikka. Samoin kuin EriksHjälpen samoilla nurkilla. Ihana paikka. Teen siitä oman postauksen, kunhan siippa minut sinne suostuu kuljettamaan seuraavan kerran.....


Tää pieni liike on ihanasti sisustettu. Kaikki tavarat on kauniisti aseteltu ja liike on kalustettu vanhoilla kalusteille, jotka eivät ole valitettavasti myynnissä. Mutta siellä Välan lähellä olevassa on myynnissä antiikkia ja erittäin halvalla!! Viimeksi jäi vähän kaivelemaan sellainen iso matka-arkku, jonka hinta oli 150SEK eli alle 20€. Rakas mieheni sanoi, että se ei mahdu mihinkään. Koskaan. Ja saranatkin oli kuulma rikki. Voi hyvää päivää!! "Miten lyhytnäköistä" sanoi ystäväni, jonka kanssa kierrämme innolla kirppareita ja yritämme potkia miehiämme aina kahvilan puolelle pois jaloista pyörimästä.


Levysoittimessa soi vanha levy. Hieno tunnelma!



Ei kommentteja: