lauantai 19. toukokuuta 2012

Kirpparikierros

Nyt täällä meidän elämässä on jotenkin niin hektinen vaihe menossa, että en ole ehtinyt askarrella, joten mitään käden tuotosta ei ole nyt esitellä vielä pitkään aikaan. Aloin kyllä eilen valmistella yhtä rippikorttitilausta, mutta siinä ei kummempaa näytettävää ole. Niinpä ajattelin esitellä löytöjä, joita kannoin kotiin eräältä kirpparikierrokselta toissa viikolla. Mulla on tarkoitus tehdä postaus muutamasta tämän kaupungin kirppiksestä, kun Sanna Pitsilaatikosta oli kiinnostunut ehkä tulemaan tänne päin etsimään aarteita. Tulee kyllä, kunhan muistan joskus kaivaa osoitteet esille ja ottaa ehkä kamerankin mukaan kirppikselle.

Tämä eka on varmasti täysin turha kaapin täyte, mutta jotenkin näen sen sieluni silmin mun uudessa kodissa, mun uudessa kodinhoitohuoneessa roikkumassa, sisällään jotain pikkupyykkiä....ainakin se on vissiin aika vanha ja oli vain 10SEK, joten pakko se oli ottaa mukaan....

Sitten löytyi keittiön värimaailmaan sopiva (siis sen uuden kodin. Nykyäänhän meillä on KELTAINEN värimaailma...)verhokappa, joka on ommeltu sillai tuplat, eli molemmat puolet on nätit. Tämä lähti myös kympillä.

Näitä purnukoita ostin 3 kappaletta ja niihin kävin hakemassa ICAsta erilaisia yrttejä ja iskin keittiö ikkunalaudalle. Tykkään kovasti siitä, että saan ottaa omasta "yrttitarhasta" ruokiin tuoreita yrttejä. Toivottavasti pysyvät hengissä keskimääräistä kasviani pidempään!
Sit ihan tällaisia perustajoilukipposia, ku olivat mielestäni tosi tarpeellisia ja halpoja. Elämäni tarina. Miksi hukun roinaan???

Nuottikirjoaja askarteluun. Tarpeellisia.

Ja tietysti iso kasa nappeja 5 SEK!!

1 kommentti:

SannaS kirjoitti...

voi nami mitä löytöjä...upeat nuo tarjoilukipposet!! =)