perjantai 22. elokuuta 2008

Kiitoskortteja

Ystäväni työkaverin tytär on päässyt tänä kesänä ripiltä ja oli pyytänyt minua tekemään kiitoskortit. Ohjeena oli yksinkertaisuus, vaaleat värit ja suomenkielinen teksti. Samoin sitten tämä kyseinen ystäväni halusi tehdä kortit äitinsä synttäreillä vierailleille ihmisille. Hän oli ihastunut jo aiemmin tekemiini yksinkertaisiin kortteihin, joissa oli vain kukka ja kaunis "Thank you"-teksti, mutta hänkin siis haluaa suomenkielisen tekstin.
Tässä ny jotain tekeleitä, joita tänään esittelen hänelle. Meinaan ehtiä tehdä vielä yhden ehdotuksen, ennen kuin lähden kaupungille. En vaan yhtään tiedä aihealuetta vielä. Eiköhän se tule tuolta jostain...... Tässä siis ne pari päivää sitten Sinellistä hommatut leimasimet. Hyvä, et ostin ton tekstin, joka siis oli myynnissä eurolla!
Ehkä vähän liiankin yksinkertaista, vai onko se tuo harmaa väri, mikä ahdistaa?? Kiitokset-kyltti on kaikissa korteissa nostettu koholleen.

Juu kyllä tää näyttää heti paljon pirteämmältä, kuin toi äskeinen! Kyllä nää on tosiaan niin yksinkertaisia, et pakko tehdä joku , jossa on vähän sitä jotain!


Ei kommentteja: