maanantai 11. elokuuta 2008

Unileverin vastaus tuli tänään!

Sain tänään odottamaani meiliä Omolta!! Jos joku vielä muistaa, olin tuossa eräänäkin päivänä "hiukan " näreissäni tuosta muoviroskasta. Se avautuminen on muutama päivä aikaisemmin, otsikolla "nyt riittää!"
Tässä yksi pieni osa heidän vastauksestaan, joka oli mielestäni ihan diipadaapaa......ja sen alla näette minun vastaukseni. Vielä viimeinen vetoomus paremman huomisen puolesta =)Hih....


Saimme kuluttajilta aiemmin paljon palautetta näiden nestekartonkipakkauksiemme epämiellyttävistä käyttökokemuksista ja erillisiä nestepullotilauksia, sillä kaikilla pyykinpesunesteiden käyttäjillä ei ollut alkuperäistä nestepakkausta käytettävissään. Kartonkipakkauksen kaatonokkaan kertyi pesuainetta, jolloin se kovettui ja valui pitkin pakkausta. Haluammekin tarjota kuluttajille tiiviisti suljettavan, turvallisen ja siistin pakkauksen ja nykyisin pyykinpesunesteemme ovat saatavilla ainoastaan pulloissa. Riski, että kuluttajat kaataisivat tuotteen esim. mehu- tai virvoitusjuomapulloon, vähenee samalla.



Hei!
Kiitos vastauksestanne!
En oikein ymmärrä tuota, että ihmiset voi laittaa nestettä mehupurkkeihin? Miksi ne niin olisi tehneet, kun myytävänä oli rintarinnan sekä muovipulloja, että täyttöpakkauksia. Ja haitanneko tuo yhtään mittään, jos laittaavat pesuaineensa sit vaikka johonkin muuhun purkkiin? Ja siis minun mielestä ne viimeisimmät täyttöpakkaukset olivat loistavia! En muista tätä mainitsemaanne nestekartonki-vaikea käsitellä-pakkausta ollenkaan. Itse käytin ennen aina Bio Luvilia ja siinähän oli nämä "täyttöpussukat", jotka sai aivan älyttömän kätevästi pieneen tilaan roskiin. Vaihdoin OMO:n pikkujättiin juuri sen takia, että se on pienempi pullo ja sitä tarvitsee vain korkillisen. Mutta meidän kahden hengen taloudessa pestään niin hirveästi pyykkiä, että on pakko alkaa ajatella tuo pesuaineasia uudestaan. Jos ei ole odotettavissa muovipullojen rinnalle täyttöpakkauksia, luovun nestemäisestä pesuaineesta. vaikka olen kokenut ne erinomaisiksi pesuaineiksi. Toivon kuitenkin, että vielä harkitsetta täyttöpakkausten uudelleen myyntiin ottoa!!
Ystävällisin terveisin,

Noora

Ei kommentteja: