keskiviikko 20. elokuuta 2008

sanasta naista!

Uhkailin eilen vai milloin se oli, et pitää tehdä ainakin 100 korttia ennen kuin saan ostaa lisää roinaa. NOoooo, sehän on vain sellainen sanonta......Muistin nimittäin samantien, et lähden 7.9 työmatkalle Torontoon ja siellä on tunnetusti hirveästi kaikkee ihanaa ostettavaa. Mutta ajattelin kuitenkin yrittää saada siihen päivään mennessä tehtyä ainakin 50 korttia, joista täytyy ainakin 25 olla erityylistä, eli ei voi ihan hulluna kopsata. Ainahan näistä korteista tulee tietyllä tavalla uniikkeja, kun käyttää melkein kaikkiin eri papereita ja muuta sälää, mut siis näissä täytyy käyttää eri leimasimia ja tai samalla leimalla täysin eri idea ja lähtökohta. Sainpas heti kokeiltua tota ihanaa leimasinta, jonka ostin siis eilen Helsingin retkeltä. Etummainen lintu ja kyltti ovat koholla, ei vain oikein kuvasta huomaa.
Tähän korttiin idea löytyi jenkki-lehdestä (Cardmaking handbook).Oli vähän samaa tyyliä havaittavissa. Siinä kans tuolta piipusta tuli sydämiä ja palleroisia.

Ajat sitten leimattu kuva pääsi nyt kortiksi asti.


Ja taas nää sirkusheput lähettelee terkkuja jonnekin kauas, jollekin tärkeelle kaverille!



Pitkästä aikaa käytin tätä leimasinta. Teksti puuttu, kun ei tiedä vielä, et mihin tarkoitukseen ja kelle nää lähtee. Eli tästä tuli nyt se laillinen 2 kpl/ tyyli =)




Ei kommentteja: