tiistai 10. maaliskuuta 2009

Jotkut kyl osaa!!!!

Sain tänään taas toimituksen!! Työkaverini ,Mari, oli omin pikku kätösin tehnyt kaksi tällaista aivan sanoinkuvailemattoman upeaa villapeittoa Delhin slummiin vietäviksi. Peittojen koko on 94x131cm, eli lapsen peittoja. Todella kauniita! Mari oli itse tietysti sitä mieltä, että tää tumma on vähän "hohhoijaa"-peitto. Joo, kuule Mari. Ei todellakaan ole! Vaan tosi kaunis. Ja sit kun jälki on niin älyttömän siistiä!!
Tässä vähän lähikuvaa isoäidin neliöstä, mallia Mari:


Kiitokset tuhannesti näistä hienoista käsitöistä! Intia kiittää!!

2 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Meidän kylältähän näitä peittoja kanssa lähti pino viime vuonna. Minä tein vaatimattomasti vain muutaman lapun. Aina kuvittelee ehtivänsä, mutta sitten on muka niin paljon puuhaa... Vähän sitä kyllä viime vuonna kritisoin, että miksi justiinsa Intiaan, kun tuolla Pietarissakin palellaan. Mutta kun kuulemma ne Äiti Teresan laupeudensisaret työskentelevät edelleen siellä... No, kyllähän toki Venäjällekin Suomesta paljon menee, ettei siinä mitään. Tarvitseviahan kyllä maailmassa piisaa!

noora kirjoitti...

Me ollaan valittu toi Intia sen takia, koska työn takia siellä pyöritään ja nyt noi 2 mun työkaveria on aika paljon henkilökohtaisesti olleet tekemisissä ton slummin lasten kanssa, joten se koulu/kerhoprojekti on sillä lailla lähellä sydäntä.
Totta on, että Itänaapurissa on paljon tarvitsijoita. Meidän yhtiössä on aika paljon puuhapeppuja, joten ainakin kerran vuoteen sinne lähtee pakettiautollinen vaatteita ja astioita ym.tarpeellista. Isot keräykset on aina pystyssä ja kyllä sitä rojua on ollutkin sit joka paikka pullollaan=)