keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Mukava päivä!

Tänään sain vihdoin viimein ommeltua ton uuden yläkapan keittiöön! Kangas on rötköttänyt tyolla kaikkien rojujen keskellä jo aika kauan. Vissiin viime kesästä, siitä kun remontti tuli valmiiksi keittiössä. Tämä uusi lamppu toimi innoittajana verhokankaan valinnassa. Lamppukin valittiin jo silloin joskus, mutta saatiin haettua ja laitettua vasta ehkä kuukausi sitten. Hyvältä näyttää=)
Noooooo......sit löysin myös tän projektin tuolta läjästä.....ystäväni, Hanna, tilasi sen tyttärelleen puolitoista vuotta sitten. Sanoin jo hänelle, et homma on jäissä. Tollaisella perus-Singerillä on hiukkasen haastavaa tikata noin isoa peittoa. Koko on 120x 170cm. Tikkailin tänään koneella parista kohtaa ja loput otan käsin ja sit voin vihdoin lahjoittaa peiton Mintulle. Olin jo varma, et likka kerkee ylioppilaaksi, ennen kuin peitto on valmis, mut ei se aloittanut vielä edes ala-astetta! Eli taas yksi ikuisuusprojekti valmiina!!!! Jippii!

Tänään tuli myös postia Paperellasta. Huomaa hyvin, et kun en pääse askartelemaan, tilaan koko ajan lisää sälää netistä. Vielä yksi paketti tulossa Heinikasta.....Nyt sit täytyy tosiaan skarpata, et saa noita myös hyötykäytettyä, eikä tullut turhaa tilattua! Ai niin piti vielä mainita tosta kuvaan sattuneesta lasipinosta tuolla taustalla. Ostin ne kirpparilta, ovat vissiin jotain snapsilaseja. Ajattelin alkaa hamstraamaan tollaisia ja valaa kynttilöitä niihin. Niitä voi sit myydä myyjäisissä tai antaa lahjaksi.
Nyt tää alkaa vetään Karjalanpaistia naamariin!






2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Ihana tilkkupeitto, kertakaikkiaan!!! Tuosta peitosta mie otan vielä mallia :)

noora kirjoitti...

Ai kiitos kiitos! Ota ihmeessä mallia! Se onkin tosi yksinkertainen malli, ni minäkin jaksoin ommella kasaan kokonaisen peiton=) Ei oikein aina pinna riitä kovin monimutkaisia viritelmiä....