maanantai 30. maaliskuuta 2009

viikonlopun puhteet

Innostuin sit eilen illalla vielä vääntämään noita rippikortteja molemmille; tytöille ja pojille. Toi risti on vain niiiiin kaunis! Kiitos Minna! Tilasin niitä siis Minnalta, kun itse en omista tuollaisia hienoja pelejä ja vehkeitä, joilla noin hienoja sais tehtyä. Harkitsin kyllä jo eilen, et noinkohan se pitäisi ostaa.....? Mutta enpä ole millään lailla tutustunut noihin vempeleisiin, et miten ne toimii ja onko hankalaa ja mikä niistä on monikäyttöisin. Kertokaapa viisaammat, joilla on noita Sissixejä vai mitä niitä nyt on, et kannataako ostaa ja jos kannattaa, ni mikä ja paljonko kustantaa? Ja paljon ne levytmitäniidenniminytonkaan maksaa siihen sit lisäksi ja mistä niitä saa???? Lähikuvassa tytön konfirmaatiokortti
No. Mullahan oli siellä toisessa makkarissa se aika kattava kokoelma kankaita erinäisiin tarkoituksiin koottu. Tässäpä sitten kuvassa nuo erilaisiin kasseihin ja laukkuihin tarkoitettu kasa.....Nyt sit otin taas kerran asiakseni, et alan tehdä valmiita tuotoksia, ennen kuin noi kankaat löytyy roskakatoksesta.....

Ja lopputuloksena surulliset 3 kauppakassia vanhoista verhoista väsättynä. Tein mä yhden olkalaukunkin, mut siitä tuli niin kämänen, et en kehtaa sitä nyt jlkisesti esitellä. Tosi hyvä torikassi....=)






3 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Kauniita rippikortteja!

Mulla ei ihan kauheesti oo tietoa, mutta koitan jotain sepustaa. Sain joululahjaksi Cuttlebugin ja ihan tyytyväinen olen ollut. Kuulemma siihen käy muidenkin valmistajien stanssit (Sizzix, Spellbinders...), mutta vielä en ole kokeillut. Laite maksoi 90-jotain euroa ja tilasin sen Heinikasta (postikuluitta, kun oli yli 80€). Mukana tuli 1 leikkaava stanssi ja 4 kohokuviointitaskua, lisäksi pakettiin oli sujautettu yksi isompi tasku, jota en ollut tilannut (enkä maksanut), kiva ylläri! Onhan nuo stanssit ja taskut aika hintavia, hinnat pyörii 10-20 eurossa suurin piirtein. Itse olen koittanut ostella sellaisia, joiden arvelen olevan mahdollisimman monikäyttöisiä.

Lisäosia koneeseen saa kyllä vaikka mistä, nettikaupoissa Suomessa ja ulkomailla on mielettömät valikoimat.

Saa kysellä lisääkin ja joku viisaampi varmaan jatkaa tästä...

p.s. Melkein suosittelisin sulle laitteen hankkimista, koska kuitenkin teet kortteja sellaisella tahdilla ;)

noora kirjoitti...

Kiitoksia tiedoista! Kyllä toi vekotin on vaan aika kallis....saiskohan niitä jostain käytettynä? Varmaan vois alkaa katella huudosta tai jostain. Kyllä se mua kovasti kiehtoisi tuo laite!

Inka kirjoitti...

Kannattaa katsella myös ulkomainen tarjonta, esim. Ruotsista vois saada nyt halvalla kruunun kurssin takia, eikä postimaksutkaan olis varmaan suuren suuret.

Sinellissä myydään Sizzixiä ja jos en ihan väärin muista, niin hinta on kans jotain satasen pintaan. Sit Sizzixillä on se pienempi laite, SideKick, joka on muistaakseni 45€.