keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Homma edistyy ilahduttavasti!!

Tänään pidimme pikku miitingin Delhin peittojen tiimoilta. Puhuimme kokoamismenetelmistä ja katselimme vähän, et mitkä värit sopii minkäkin kanssa yhteen. Neljä meistä otti läjät kotiin, joista alkaa sitten koota peittoa. Tässä jo 3 valmista peittoa. Näiden lisäksi anopillani on kotonaan jo 2 lisää valmiina ja hän vääntää jo neljättä!! Nuo kaksi yksiväristä on Ninan neulomia ja kokoamia. Tosi kauniita on kyllä! Tässä kerholaistemme tekemiä läjiä. Ja mun äiti lähetti Savosta julmetun läjän kutomiaan neliöitä. Hänellä on nyt hartiat menneet jumiin liiasta kuntosalilla riehumisesta ja neulomisesta. Hän lupasi kyllä tulla mukaan takaisin talkoisiin, kunhan kuntoutuu=)
Siinä näkyy, että on tehty vähän eri kokoisia lappuja, mutta sekään ei haittaa mitään, koska kaikki tulee kyllä käyttöön!

Tässä hiukan mallailtiin, että miten eri kokoisia voi yhdistää toisiinsa. Ja hyvinhän ne menee; 2x15=3x10. Joten noita voi ihan hyvin sekoitella samaankin peittoon!



Ja vielä siis muistutuksena: Kaikki neulomisesta innostuneet ovat tervetulleita tähän projektiin mukaan!! Ilmoittakaa vaan itsestänne tuohon mun sähköpostiin: noorannurkka@gmail.com ja annan teille lisätietoja sitä kautta.


Ei kommentteja: