tiistai 24. helmikuuta 2009

pari uutta, upeaa peittoa valmiina!!

Anoppini oli saanut valmiiksi kaksi lapsen peittoa taas Intiaan vietäviksi. Ehdin jo unohtaa, että otin ne viimeksi mukaan, kun käytiin niillä.

Nina oli ollut yhteydessä Intiaan päin sellaiseen rouvaan, jonka kanssa tytöt on tehneet yhteistyötä tuon slummin asioiden tiimoilla ja rouva oli ollut sitä mieltä, että koska siellä aletaan mennä pikkuhiljaa kohti kesää, olisi viisain tehdä peittoja kaikessa rauhassa ja viedä sitten kerralla isompi läjä syksyllä, kun siellä alkaa taas viilenemään. Mikä olikin ihan hyvä idea, koska ihan valmiita peittoja on vasta 5 ja 4 on vaiheessa. Eli aina neulotaan joka välissä pikkasen ja laitellaan peittoja kasaan, kun ehditää, ja syksyllä sitten on iso läjä slummiin lämmikkeitä jaettavaksi!

Lisää neulojia tietenkin otetaan vastaan. Kaikki projektista kiinnostuneet nyt neulomaan 15x15 ja 10x10cm villaneliöitä! Käytetään villalankoja, eli ei tekokuitulankoja, ni ovat lämpimämpiä. Ottakaa yhteyttä meiliini, niin annan lisätietoja. Ja lisää juttua löytyy tästä blogista aikaisemmista kirjoituksista tuosta sivusta otsikolla "delhin slummi".


Ei kommentteja: