keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Joitain lempipaikkojani maailmalla

Nyt, kun meikäläisen matkat on joksikin aikaa jäissä, aloin katsella vanhoja valokuvia matkoilta.
Tällä hetkellä tuntuu, et lempipaikka koko maailmassa on oma kotisohva ja oman kullan kainalo, mut kyllä täytyy myöntää, että joskus, ihan vaan joskus, kaiholla muistelee reissuja sinne ja tänne....
Laitan tähän joitain valokuvia lempparikohteistani maailmalla. Kuvilla ei ole mitään tiettyä järjestystä.

Eli näihin paikkoihin kaipaan:
INTIA
En osaa selittää sekavaa viha-rakkaussuhdettani siihen maahan. Silloin, kun en ole siellä, kaipaan sekasortoa, värejä, tuoksuja, hymyjä, eläimiä, shoppailua, ihanaa ruokaa.....you name it! Mutta sitten, kun olen vähän aikaa ollut paikan päällä, huomaan ahdistuvani tuijottelusta, koskettelusta, lahjonnasta, savun hajusta. Mutta kaikesta huolimatta: Rakastan Intiaa! Olen käynyt siellä varmasti yli 20 kertaa ja koskaan siitä ei saa tarpeekseen!! Eikä väliä, onko kyseessä: Ahmedabad Agra
Jaipur

tai Mumbai, kaikki käy! Jos joskus saan mieheni innostumaan asiasta, vien hänet ja vauvan Keralaan. Se on vielä täysin koluamatta. Paljon hyvää olen kuullut ja sinne haluan!



LAS VEGAS
En ikinä olisi uskonut, että hurahdan siihen muoviseen ja itse keksittyyn paikkaan, mutta niin vain kävi, että 2 kertaa ollaan käyty ja molemmat kaivataan sinne takaisin. Aivan uskomaton mesta!! Suosittelen!




THAIMAA
Ei varmaan tarvii hirveesti perustella. Käyn siellä äitini kanssa kerran vuoteen lomailemassa ja rentoutumassa. Äitini ei enää oikein muualle haluakaan. No, okei viimeksi hän innostui Malesiasta, et saa nähdä, olisiko se seuraava kohteemme?






PRAHA
Ihana kaupunki! Ollaan käyty useaan otteeseen ja mieheni varmaan 15 kertaa ja hän toimiikin aina mulle paikallisoppaana=)




MADEIRA
Ja nimenomaan joulun aikaan. Oltiin siellä viikko just ennen joulua jokunen vuosi sitten ja katujen jouluvalaistus oli jotain sanoinkuvailematonta! Ja se luonto....Kaunista!




TORONTO
Tosi kiva kaupunki. Tosin tällaiselle savolaistytölle vähän suuri....Eksyn siellä joka kerta....











ISTANBUL
Tosi hyvä shoppailupaikka! Oltiin siellä viikko, mutta sinne pitäisi tehdä täsmäisku: sellaiset 3 päivää olisi hyvä aika viettää museoissa, moskeijoissa ja KAUPOISSA.





BOSTON
Pienisuuri kaupunki. Pystyy hyvin kävellen katselemaan kaupunkia. Ja vaikka eksyisikin, silti vielä jaksaa hotellille. Viehättäviä rakennuksia ja ihania "taiteilijakaupunginosia".








Sellaisista paikoista muunmuassa haaveilen täällä kotosuomessa.....Jo innolla odotan, että lapsi sitten joskus on niin iso, että voidaan harkita yhteistä matkaa jonnekin ihanaan ja lämpimään paikkaan! Vegasissa on tosi paljon myös pikkuihmisille ihmeteltävää. Ja Thaimaassa olis niin kiva kärräillä pitkin rantoja.......No saa nähdä.
Nyt menen nukkumaan ja näkemään unta lämpimästä!









Ei kommentteja: