sunnuntai 25. tammikuuta 2009

ensimmäinen peitto Delhiin valmis!!!

Aloitimme Delhi-projektin joku aika sitten ja rupesimme porukalla neulomaan villaneliöitä peittoihin, joita 2 tyttöä vie mukanaan Delhiläiseen slummiin köyhille perheille. Vielä ei olla ehditty pitää yhtään kokoamistalkookokoontumista, mutta kaikki on innolla neuloneet neliöitä omaan tahtiinsa. Jotkut enemmän ja toiset vähemmän.
Anoppini on todella laittanut puikot heilumaan! Hän oli jopa kasannut peiton valmiiksi. Tämä peitto on tehty 15x15 cm neliöistä ja koko on 120x90 cm, eli lapsen peitto. Toinen, jota hän nyt viimeisteli, oli vauvalle, pikkuneliöistä koottu peitto. Aika hauskan näköinen tuli tuosta peitosta! Useimmat meistä on kutonut ihan yksivärisiä ja joku oli virkannut, mutta kaikki käy, kunhan on mukavaa!! Ja jos vielä innokkaita neulojia löytyy, ni mulle voi ilmoittautua! Kaikki mukaan! Laittakaa tuohon mun e-mailiin viestiä, ni annan lisäohjeita.


2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Moi! Alotin minäkin vihdoin neliöiden teon, yksi on valmiina ja toinen jo aloitettu(-jiihaa!!!) Mutta laitappa mailia tuosta enemmän ja mieluusti sen ryhmän osoite Facebookissa, voi olla että saisin vörvöttyä pari kaveria muutaman neliön tekoon kanssa. :)
Tässä mailiboksini osoite:
tiipero82@gmail.com

noora kirjoitti...

Hienoa Titta!!! Juu lisää vaan neulojia mukaan!