maanantai 12. tammikuuta 2009

To do-listat ja huono omatunto!!!

Tänään ajattelin tota jatkuvaa huonoa omatuntoa kaikesta siitä, mitä ei saa tehtyä, vaikka pitäisi. Asetanko itselleni liikaa paineita kaikesta mahdollisesta, vai olenko pelkkä luuseri, joka puhuu suu vaahdossa kaikista maailman projekteista ja vastuuhommeleista sun muista, mut kaikki jää vain puheen tasolle. Mut sit ku jotain saa tehtyä, tulee niin hyvä mieli, ettei mitään rajaa. Ja taas toisin päin; kun vaan makaa ja kelaa näitä ainaisia to do-listoja, ni tuntuu, et pää repee. Ja musta oli aika hassu juttu se, että kun kävin Lauran blogissa, huomasin, et hän painiskelee näiden samojen ahdistavien asioiden kanssa...Kaikki kai me ollaan pohjiltamme sellaisia itsemme syyllistäjiä?
Mut julkaisenpa nyt tässä oman to do-listan:

1. Pitäisi liikkua ehdottomasti enemmän!! Ton pitkän flunssan takia multa jäi liikkuminen melkein kokonaan ja siitä syystä varmaan se selkäkin meni vinksin vonksin.

2. Pitäisi olla enemmän yhteydessä kummilapsiin, ystäviin, sukulaisiin ja tuttaviin. Olen ollut kirjoittamassa kirjettä mun kummilapsille vaikka kuin kauan . Onneksi nyt joulun aikaan kävin tapaamassa henk. koht. kaikkia, jotka asuvat Suomessa!!!

3. Pitäis tehdä keskeneräiset käsityöt valmiiksi, ennen kuin aloittaa uusia , saatikka ostaa koko ajan uutta krääsää!! Kankaita ei kiitos YHTÄÄN lisää!!

4. Pitäisi siivota vaatekomerosta pois kaikki turhat vaatteet ja mennä kirpparille.

5. Pitäis alkaa pitää parempaa huolta tästä himasta, ni kaikilla olis kivempaa!

No eihän noita nyt niin paljoo tullu! En mä ihan läpeensä huono ihminen olekaan! Ja sitä paitsi, kävin tänään kiertämässä kävelysauvojen kanssa purtsia, sovin serkun kans treffit huomiseksi piäkirkolle, pesin koneellisen pyykkiä ja astioita, tikkasin yhden vauvan peiton ja ompelin 2 läjää jo ajat sitten leikattuja tilkkuja, jotka on pyörineet askartelupöytäni tukkeena pitkään. HEH! Eli hyvin menee! Huomenna siis kaupunkiin töiden jälkeen ja loppuilta lonkkaa!!!!






2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

hihii!!!! kröhöm.. minun muutettavat tavat listalta löytyy monta samaa kuin sinullakin. Arvaa että harmittaa kun minäkään en ole pitänyt kummilapsiin yhteyttä juuri ollenkaan :(. oih, ja ne keskeneräiset jutut.. ja kodista huolehtiminen. iik! No, yksi asia kerrallaan. Niin aion saada kaikki kuriin. Jos yritän kaikkia yhtäaikaa, siitä ei tule yhtään mitään!

navettakissa kirjoitti...

Heh, aika monta asiaa osui omallekin kohalle... mm. keskeneräiset käsityöt ja liikkuminen ja kodista huolehtiminen. Kirpparipöytä mulla onneksi on, mutta sekin oli to-do-listalla n-vuotta...

PS. Blogissani on sulle haaste!