keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Villaneliöitä.

Houkuttelin joku aika sitten ihmisiä neulomistalkoisiin. Ajatuksena neuloa villalangan jämistä neliöitä ja sitten me tyttölöisten kanssa koottais niistä peittoja köyhille ihmisille Delhin laitamilla sijaitsevaan slummiin(missä yöt todellakin kylmiä näin talvella. Ihan pari astetta + puolella!!)
No tää mun oma neulominen on aina ollut vähän sitä ja tätä, joten tilkkuja on tullut harvakseltaan, mut on kuitenkin ja tässähän on loppuelämä aikaa tehdä tätä projektia=). Mutta siis ne muut!! Idean alkuperäinen äiti ja perille toimittaja Nina on tehnyt ihan älyttömästi, ilmeisesti jotain 50 ja rapiat, mun anoppi oli 6 päivässä tehnyt 32 kpl. 15x15 cm ruutua!, lisäksi esiin täytyy nostaa muita työnsankareita: Ellu, äiti, mummo, Kemmu, Manni(myös iiiisoooo läjä valmiina!),Minni,Helena ja Elisa, joka ilmottautui meiliini luettuaan asiata täältä blogista. Mahtavaa tytöt! Jatkakaa samaan malliin!
Helmikuun alkupuolella meillä on tarkoituksena kokoontua jonkun kotona ompelemaan jo valmistuneita neliöitä peitoiksi. Nina ja Kia vievät eka satsin peitteitä, kerättyjä vaatteita, hygieniatuotteia ja koulutarvikkeita ym....Delhiin 21.2. Toivottavasti saan heiltä vähän valokuvia paikan päältä tänne julkaistavaksi! Luulenpa, että tyttöjen tuliaiset ilahduttavat lapsia ja heidän perheitään kovastikin!

Ei kommentteja: