tiistai 6. tammikuuta 2009

Valmista tuli!

Mä näköjään tarviin jonkinlaisia uhkailuja, et saan jotain valmista aikaiseksi. Nää kaikki kuvissa näkyvät kassit on siis olleet osittain valmiita, mut lähinnä homma on jäänyt kahvojen ompelua vajaaksi. Siinä kohtaa loppuu puhti, kun tykkään ommella kahvat silleen oikein kunnolla. Ja näissä ekoissa laukuissa ärsyttävin homma on toi vuori+kahvat yhtälö. Ai, että välillä palaa hihat. Mut tässä nyt olis siis 10 valmista kassia pois siitä hitonmoisesta kasasta lojumasta:Näitä vanhoista verhoista ommeltuja kauppakasseja olen myynyt vuosien mittaan aika paljon kirppareilla. Itsellä ja koko lähipiirillä on tietysti kaikilla olemassa omat eko-kassinsa. Muovikassit on niiiiin last season!

4 ihanan paskanruskeeta kauppakassia. Näiden kassien kestävyys perustuu siihen tosi lujaa ommeltuun kahvaan ja sit siihen ,et pohjassa ei ole saumaa. Myös nämä, hauraalta näyttävät kassit kestävät kyllä useamman maitopurkin raahaamisen kaupasta kotiin!
Nyt tavoitteena siis koko se läjän läpikäyminen, tän kuun loppuun mennessä. Tai ainakin siihen mennessä, kun aletaan maalaamaan seiniä. Jos ei ole valmista, ni sit ne lähtee roskiin! Toivotaan, et into riittää!


3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

VAU!!! Sinä se kyllä saat aikaiseksi! mieletön kasa :). Siitä se lähtee :).

Laura kirjoitti...

juuuuh! tule tule tule lakkoilemaan. hih! :) Minä kirjoittelin just lisää karkkilakosta blogiini sinulle! :)

navettakissa kirjoitti...

Ihania nuo paskanruskeat! :) Mahtavia kasseja muutenkin, muikeita värejä!

Vastavierailulla olen täällä ja näköjään jään vakivieraaksi, niin hauskoja juttuja ja kivoja kuvia!