lauantai 10. tammikuuta 2009

perjantai-illan ratoksi.

Tämä aamu ei mennyt ihan putkeen. Pakollinen punnitus ennen neuvolaa.....+3 kg 4 viikossa. Ei hyvä. Sit aloin kuivata naamaa pyyhkeellä, ni alaselkä paukahti jumiin. Eli joku alanikamista lukkiutui. Niinkin vaativa ponnistus kuitenkin kyseessä. Sit tuli nalkutettua miehelle, kun v...tti niin paljon se kipee selkä ja se karjas ja mun meikit levis. Mut sit me sovittiin ja halattiin ja hän sanoi: " Sä oot ihan nätti. Sitä mustaa kajaalia olikin vähän liikaa...." Sillä lailla.
Mut siis menin hyvilä mielin kuitenkin töihin. En mä siellä paljoo voinu tehä, ku kävely on aika huonoo ton selän kanssa, mut menin jostain syystä kuirenkin?? Sain sit varattua mun luottoniksauttajalle (aivan loistava!) ajan klo. 15.30. Neuvola oli 13.30. Neuvolan täti oli sitä mieltä, että painonnousu jaettuna kokonaisviikkoihin on ihan normitasoa (375g/viikko), joten tuli hyvä mieli. Kaikki oli muutenkin ok. Niksautussetä niksautti kerran ja sanoi, et parin päivän päästä alkaa ehkä olla hyvä, ja jos ei, tulen ensi viikolla uudestaan.
Tästä selkätuskasta huolimatta tikkasin ton peiton reunat, niin, et se on nyt edes valmis. Ei ihan hirveesti tehnyt mieli istua ompelukoneen ääressä, kun kaikki on niin ....vetin hankalaa. Mut ei jaksanut koko iltaa maatakaan. Tälleen tulee siis se reuna, eli leikkaan vaan ton fleecen ton kankaan kaa tasan ja that is that. Hyvin helppo ja siisti.
Voi kun huomenna olis selkä parempi, ni vois vähän käydä ulkoilemassa, mut en usko, et vielä huomenna kannattaa lähteä kenkkamaan.

Ei kommentteja: