sunnuntai 18. tammikuuta 2009

sunnuntain näpertelyt

Tänään tuli pitkästä aikaa oikein kunnon inspis! Ja silloin on paras tehtailla, kun on sellainen päivä!
Tämä ensimäinen on tuttua vintagea. En vaan pääse yli siitä, että noi on niiiiin viehkoja noi vanhat valokuvat!! Ei liene suurikaan yllätys, että tänä vuonna ystävänpäivän(kin)kortit on vintage-tyyliin tehty=)


Harjoituskortti kevään juhlia silmällä pitäen. Enpä tiijä....




Kortti jollekin, joka on lähdössä reissuun.



Käytiin eilen keinoemoni kanssa kirpparilla ja löysin sieltä mm. tällaiset aivan upeat käsin tehdyt patalaput. Toi kangas on ihan mun tyylinen! Eikä ollut hinnalla pilattu nuo!








5 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Voooi miten kauniita. Vanhoissa valokuvissa todellakin on sitä jotain. Tosi ihana blogi sulla muutenkin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi, mitä kortteja!

Tykkään erityisesti hääkortista ja ylioppilaskortista. Mikä paperi sulla on on siinä (viimeks mainitun) taustalla vai ootko leimaillu? Se on tosi kaunis!!

navettakissa kirjoitti...

Iiik mitkä patalaput!!! Saanhan mäkin rakastua niihin?!! (huokaus)

Ja ihania kortteja! Toi reissukortti on mun suosikki, mahtava!

noora kirjoitti...

No kiitoksia kovasti kehuista! Toi paperi siinä ylppäkortin taustalla on Creative Imaginationin ja sen nimi on Gold Harlequin. En muuten tietäisi, mut mulla on sitä jäljellä 6x4cm kokoinen pieni pala ja siinä sattuu olemaan juuri tuo nimi. Olen tilannut sen joko Paperikierteestä tai Taitopuoti Paperinauhasta.
Juu kyllä saat rakastua niihin patalappuihin!! Kaikki saa rakastua! Ja se, joka asuu lähellä Hyrylän Femmatoria, voi käydä hakemassa itselleen samalnlaiset, niitä jäi vielä ja hinta todellakin oli VAIN 1,60€ kpl!! Mä en ymmärrä, miten joku viitsii edes alkaa vaivautua tolla hinnalla! Ja myyjä oli laittanut todella kauniisti myyntipöytänsä. Kaikki käytetytkin tavarat oli tosi siististi esillä. Siit mie piän!

Inka kirjoitti...

Kiitti paperitiedoista, suuntaan seuraavaksi noihin paperikauppoihin ;)