sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Hääkutsuehdotelma

Kaverini pyysi tekemään ehdotuksen yksinkertaisesta hääkutsusta ystävälleen. Kutsujen määrä oli aika iso, joten ajattelin, että kortin täytyy olla suht. nopea valmistaa, joten tällaisen nyt sitten keksin hädissäni.
Sydämet on ensin tehty leimasimella ja kirkkaalla embossausjauheella. Sit tietysti kuumailmapuhaltimella sulatettu. Sen jälkeen siveltimellä laitoin pronssin väristä Perfect pearl- jauhetta. Eli sydän on koholla paperista, vaikka kuva näyttää nyt muuta. Taustalla kultaista paperia ja lopuksi kuvat on vielä 3D-tarroilla kohotettu korttipohjasta. Korttipohja on väriltää "vanilja" tai itse asiassa sellainen kermanvalkoinen. Valaistus on aiheuttanut, sen, et kortti näyttää kirkkan valkoiselta. "Kutsu" on ihan ääriviivatarra. Siisti ratkaisu verrattuna leimattuun, koska siitä tulee välillä sotkua.



Yksi vaihtoehto on siis tuo leimasin, mutta sit jos sotkee, ni kortti on heti ihan kelvoton. Ja sithän ton leimakuvan vois embossata kultajauheella, mut se on niin aikaavievää, et en ehkä ryhtyis sataan sitä tekemään. Itse henk. koht. päätyisin tuohon tarraan. Mut saa nyt nähdä. Ja ei morsian ole vielä nähnyt tätä ekaa ehdotelmaa. Voi myös olla, et hän haluaakin tehdä kortit itse.





Ei kommentteja: